Nye skobasser O:)

Sommeren er slut – Modeuge og FULD fart frem!

Efter en laaang sommerpause er jeg tilbage! Jeg har nydt at koble af, og der kommer også et lille indlæg om min alt for skønne ferie til Kroatien. Der sker mange nye spændende ting i mit liv, og nu er jeg faldet lidt på plads, så jeg kan opdatere jer lidt bedre – Stay tuned for sidste indlæg om jobjagt inden længe 😀

Glæder mig til at dele efterårets udfordringer og oplevelser med jer. Det starter med modeugen, som for mit vedkommende skydes i gang med stor festivitas i aften hos Euroman, Eurowoman og 66North.. Måske nogle af jer også skal med?

13887100_1165160376860811_6274789540882224691_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye skobasser O:)