FREAKING FÆRDIG!

Skal et parforhold bestå IKEA-testen?

Forleden var jeg i IKEA. For som i alle andre, om end beskedne, husholdninger, mangler der jo af og til et eller andet. For os var det særligt nye tallerkener. Vi har nemlig fået en minivaskemaksine, og til stor frustration passede vores gamle ikke i den. De var simpelthen for brede. Temmelig irriterende, når man lige troede, at opvask i hånden skulle være fortid! Nå, men tilbage til IKEA turen.. Det fik mig nemlig til at huske, hvordan flere par i mit facebook-feed jubler over, at de kan gå i IKEA med deres udkårne og samtidig kom jeg til at undre mig over, hvorfor i alverden det er så vigtigt? Altså det med IKEA-turen, ikke tallerkenerne.

Her i hytten er det velkendt, at jeg synes det er møghyggeligt, mens min kæreste betragter IKEA som åbningen til helvede på jord. Og her taler vi endda om, at deres kødboller trækker op i ligningen. Med det in mente, tænkte jeg, at det mest naturlige i verden ville være, at jeg tog derud uden ham. For vi er jo et hold her. Et hold, der hjælpes ad, når vi hver især har ting, der er svære, ting, vi ikke bryder os om eller ting, den ene er bedre til end den anden. Det er jo derfor vi er to, tænker jeg. To, der ikke er ens. Fordi vi så kompenserer hinanden og kan klare hele verden (jaja, flødefløde :P).

Skal jeg være komplet ærlig, havde jeg nok i de tidlige år af vores forhold tvunget ham med, men nogen burde have givet mig rådet: Lad være 🙂 For hvorfor i alverden skal man trække hinanden gennem ting, man ikke bryder sig om, bare fordi man er kærester? Det er vel netop, når man elsker hinanden, at det ikke burde være sådan?

I stedet spurgte jeg min veninde Stella (hende I hilste på her: “Som ung, rund pige har jeg altid…”), om hun ville med.  Det ville hun gerne, og vi havde en drønhyggelig tur, hvor vi fik rodet hele butikken i bund for spændende sager.

Da jeg kom hjem var mit parforhold indtakt og lykkeligt, også selvom vi testede det med en tur i IKEA 😉

13681722_10153948073738500_1382581344_o

13662403_10153948073698500_1950065983_o

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

4 kommentarer

 • Jeg har hermed slugt dit råd – Lad vær! Fra nu af vil jeg aldrig igen tvinge Mads med i IKEA… Er forøvrigt også ret vild med dit lommefilosofiske fløde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Haha, det er godt, mine strøtanker kan bruges til noget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fælleshader heldigvis IKEA hos min kæreste og jeg, så hvis vi ser os nødsaget til at handle ind der, laver vi lister, slår hylde plads osv op hjemmefra, så vi kan storme ud og ind (:

  – Kir

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREAKING FÆRDIG!