Hvordan håndterer jeg travle dage?

FOLKEMØDE – Klar, parat, djøfstortion!

Tiden er inde til den helt store folkefest.. Eller det vil sige.. Den helt store Djøf-fest 😉

Det er nemlig blevet tid til Folkemøde på Bornholm, og som politisk aktiv, glæder jeg mig som et lille barn til at komme afsted. I år skal jeg afsted med CISV Danmark. Det er min gamle arbejdsplads, og de har ikke nogle arrangementer, men har meget på hjerte, som vi skal sørge for at få spredt budskabet om.

Udover CISV skal jeg mødes med nogle besøgende fra Kenya, spise forenings-gullash hos DUF, til den altid festlige og overfyldte havereception hos Rud P, besøge de Konservatives skonnert torsdag aften.. Og meget meget mere forhåbentligt. Har ingen ide om, hvordan jeg skal nå det hele (der er nogle og 3000 arrangementer), men jeg glæder mig. Sidste år gik tiden jo med valgkamp herhjemme og i de år før, har jeg ofte haft eksamener lige efter. Men i år – ja der skal jeg hygge rundt i gratis øl og fede politiske samtaler !!

Indtil videre ser det ud til, vi kommer til at drukne lidt, men jeg skal ud i dag og finde det helt rigtige gear, så jeg kan holde mig varm uden at ligne en børnehavepædagog på tur – om det kan lade sig gøre, det må tiden vise. Heldigvis skal vi bo i et hus og ikke i telt. Det er da en lille sikkerhed for, at det nok skal blive okay 😀

Som I kan se på billederne, så har de foregående år været helt igennem succesfulde særligt på ølle-bøllefronten XD


fm2 fm1 fm9 fm7 fm5 fm4

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan håndterer jeg travle dage?