Speciale-End-Game på snappen og IG

Føler mig let som en fjer…

Her i dagene efter specialet rammer en følelse af lethed mig – let som en fjer.. Hver dag har jeg nydt et glas vin med mennesker jeg holder af. Hver dag er gået med at tage mit liv tilbage. Taget det tilbage fra specialet, som lige så stille havde slukket al virkelyst i min lille krop.. Ikke på den der dø måde, is på, men på den der, MÅ DET STOPPE OG ALDRIG KOMME IGEN NU!

I dag skal jeg søge et par job (mere om det senere), og til reception hos bureauet FRIDAY, der holder fødselsdag :D. I morgen skal rosésæsonen for mit vedkommende skydes i gang – jaja, jeg har været spærret inde længe, ok 😉 Og søndag tager jeg en uge til Zambia. Meget mere om den søndag 😀

Glæder mig over at være kommet levende igennem så stort et projekt – nu er jeg kun et forsvar d. 30. juni fra , at være helt færdig som Cand.merc.en-masse!

annaogkonrad speci

Billederne er af det prægtige papir, som blev afleveret tirsdag, og øverst skønne Anna og Konrad <3

Hav en skøn fredag 😀

 

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speciale-End-Game på snappen og IG