9 ting, du gerne vil vide, før din første tur til Paris

Seje kvinde: Hvad er frihed for dig?

Det er på tide med lidt spice her på bloggen. For bevares, jeg siger da spændende ting, men forleden slog det mig:

‘Jeg kender jo nogle af de sejeste kvinder.. Dem fortjener resten af verden at sige hej til!’ 

hqdefault

Og nu hvor bloggen hedder frihed er det nye sort, er det nærliggende at ramme mødet med de her seje damer ind i selvsamme emne. Jeg tror, betydningen af frihed er forskellig fra person til person, og derfor kunne det være sjovt at høre, hvad de hver især har at sige om emnet.

Derfor vil jeg over sommeren give plads til nogle skønne mennesker fra mit liv, der kommer med et indblik i deres verden, og hvad frihed er og betyder for dem. Det kommer både til at handle om rejselyst, samfundet, parforhold og ja, alt mellem himmel og jord.

De har sagt ja til at dele en lille bid af dem selv, og det er jeg simpelthen så glad for, så jeg håber, I vil tage godt imod dem <3

Vi skyder det hele i gang d. 5. maj – der apropos frihed er dagen for Danmarks befrielse.

 

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting, du gerne vil vide, før din første tur til Paris