CRAVINGS: Ristede skumfiduser med chokolade

Er DF et borgerligt parti?

Politik er en sær størrelse.

I tide og utide skal partierne pisse territorium af for at pleje interesser, der absolut har intet med danskernes egentlige velbefindende at gøre. Senest De Konservative, der ivrigt forsøger at få udskrevet et valg, så de kan komme under spærregrænsen, og nu også Dansk Folkeparti – omend spærregrænsen ikke er lige om hjørnet, så har de da haft en enkelt dårlig måling , så man må forstå panikken brede sig!

svejgaard

DF vil nu absolut ikke være med til skattelettelser – nix, nada, nul!

– og det er jo lidt uheldigt, for det vil resten af blå blok ….. Who am I kidding.. Ingen kan ved deres fulde fem mene, at DF er et borgerligt parti…

Anyways er det jo meget rart at få tegnet linjerne op, inden forhandlingerne til en skattereform går i gang til efteråret. Personligt håber jeg ikke på et valg. Synes godt liiige vi kan skyde det et par år endnu.

Til gengæld håber jeg inderligt, at det snart går op for DFs vælgere, at man ikke både kan være borgerlig og synes den danske offentlige sektor er for lille, OG og og ikke mindst at skattelettelser og velfærd ikke er hinandens modsætninger. Tværtimod!

martin

 

Du kan læse mere om hele sagen her

 

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVINGS: Ristede skumfiduser med chokolade