Vind en Ipad Air 2 og 1 års abonnement på information

4 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst om neglelak, inden jeg blev afhængig

Nu sidder jeg her… For en millionenenennenenen gang med neglelak på den ene hånd. Allerede nu ved jeg, at der ryger en time med bare før den ene er færdig…..

Derfor fortjener alle ikke-afhængige en advarsel, så her kommer 4 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst om neglelak, inden jeg blev afhængig:

  • Ordet nuancer for en helt nyt betydning. ‘Jeg har tre neglelak i grøn‘ – Ville INGEN neglelak-kvinde sige. Nogensinde.. Derimod: ‘Jeg har en mint-, flaske-, og limegrøn‘. Ja altså, hvis du taler med en mand, så ville det nok være beskrivelsen, mens han kigger fortabt på dig. Taler du med en kender, så er vi ude i ‘Jeg har vibrant vibes, twirl twist og for the twill of it!‘. Det gælder altså om at kende sit publikum, men i den grad også sine nuancer. Lig enu sidder jeg fx med noget, der ligner Barbie på en kold vinterdag, hvor det jeg gik efter var klassisk nude…

grøn

nuance

 

  • Til gengæld sidder jeg her den næste time som minimum for at undgå ridser i Barbie-lakke. For i virkeligheden ved vi jo allesammen at tørretiden er det mest sindsyge ved neglelak. Alle reklamer lover os, at det tager 30 sekunder og bum, men det er jo i sandhed den største fede løgn, siden rynkecremen blev opfundet. Velvidende om, at jeg tager lakken af igen, når jeg kommer hjem, kan jeg alligevel ikke bære tanken om, at det ikke sidder så smukt som muligt, så længe det varer O:)

peee

 

  • Måske er det fordi, at det alt for ofte ikke ender med at leve op til forventningerne om de smukkeste negle, kloden nogensinde har set. Så snart man tror, at man er godt på vej, så skal man nemlig putte på højre hånd…. And so the drama begins.. Jeg må inddrømme, at jeg er blevet bedre med tiden, men ender som regel med at bruge uforholdsmæssigt lang tid på at rette til.. Og hvis det så går rigtig ned, kommer jeg til at ramme den pæne del af neglen… Og ja, så starter vi forfra igen.

venstrehøjre

 

  • Derfor er det også kun et spørgsmål om tid, inden behovet for flotte negle eskalerer, og i undersøgelsen af alternativer kryber shellac- konceptet sig ind på dig, og inden du ved af det…. Så er din neglelak-afhængighed erstattet af en endnu dyrere og tidskrævende hobby (for ja, på nuværende er det en hobby).. Og her når du så til erkendelsen af, at jagten på de flotte negle nærmest kun lige er begyndt, fordi en hel ny epoke af farver, glimmer, mathed og teknik er startet. En verden, jeg måske som udgangspunkt synes er lidt tøset, men jeg er nu det man vil kalde afhængig!

13016457_10153750385013500_2105470271_o

13035478_10153750385533500_1710823555_o12999515_10153750385433500_52416702_o

Og før du ved af det, ja så sidder du og bliver så betaget af dine negle, at du slet ikke kan koncentrere dig om at læse, som det skete for mig ovenfor… MEN indtil jeg igen får overtalt mine veninde til at hjælpe mig med shellac-konceptet, så sidder jeg med den forkerte nuance af nude og forudser at der er til et par timers undeholdning i at finde og købe den 😀

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Ipad Air 2 og 1 års abonnement på information