Jobsøgning fase 0: CV

Vind en Ipad Air 2 og 1 års abonnement på information

.. Og så tænker du nok – ‘Jamen hvorfor kan en liberal dame som Sara reklamere for at være med i en konkurrence om et abonnement til Information..? Er det ikke en rød avis?
sara3

Svaret er, at jo, det er vel gennemgående en rød avis, men alligevel er Information blevet en del af min daglige nyhedsoverblik, fordi deres artikler er relevante og indspark fra leder og klummeskrivere oftest er knivskarpe – omend jeg sjældent er enig 😉 For mig er det vigtigt ikke kun at læse nyheder fra aviser, hvor jeg læser indlæg fra folk, der minder om mig, der mener noget, som minder om mine holdninger.. For det er, undskyld mit franske, fanme da pisse kedeligt 😀

Information er samtidig den avis, der i min optik har den bedste udenrigssektion. De tager os med på rejser rundt i afkroge, hvor de personlige historier også ofte er i centrum. Det kan en type som jeg med et stort hjerte for udenrigs- og udviklingspolitikken jo ikke stå for. Frem for slaviske gennemgange af en udenrigspolitisk situation set i et nationalpolitisk perspektiv, fortæller de også historier, der blot fortjener at blive fortalt, og som giver noget perspektiv…

Og gode nyheder handler i min verden netop om perspektiv..

Du kan gøre din nyhedsrutine nemmere, ligesom jeg har gjort, ved at tilmelde dig til Informations nyhedsbrev her.

Samtidig deltager du i konkurrencen om en Ipad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information.

Jeg har gennem tiden selv haft indlæg i og blevet interviewet fra et arrangement, jeg deltog i på CEPOS 🙂

sara1sara2

Indlægget er sponsoreret af Information

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobsøgning fase 0: CV