Min hverdag i en nøddeskal

1 stk blæret kvindemenneske

Årets lærer i hele verden er netop blevet kåret. Som om hun ikke bliver hyldet nok, så bliver jeg simpelthen også nødt til at gøre det. Kvinden ved navn Hanan Al Hroub underviser i Palæstina og er selv vokset op i en flygtningelejr nær Bethlehem.

Hanan

Jeg kan simpelthen ikke få lov at sætte videoen med annonceringen ind her, men gør dig selv den tjeneste at tjekke hendes megasseje arbejde ud her. Det er lige til at fælde en tåre over, så herligt er det 🙂

Der er med garanti en masse storpolitik forbundet med hendes nominering og udnævnelse, men det er simeplthen så ligemeget.. For mig er hun et bevis på, at vi allesammen som bittesmå mennesker kan gøre en kæmpe forskel – og det uanset hvor i verden, vi er. Jeg er vild med det 🙂
Læs mere om hendes arbejde og nominering her
-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hverdag i en nøddeskal