#makeDonaldDrumpfagain

Hvis politik var reality-tv

Jeg forstår godt, at politik ikke kan interessere alle. Men hvis du af og til alligevel godt kan sidde med lysten til at vide, hvad en politisk mediestorm drejer sig, om eller hvorfor alle kun snakker om gylle i flere uger, så er din redning endelig fundet. Jeg giver her tre bud på alternative nyhedsmedier, der altid får vendt dagens/ugens politiske liv, men med en del mere humor end hvad de fleste politikere er i stand til XD

  • Bruger du en del tid på facebook alligevel (og ja, det gør du, det gør vi alle), så begynd at følge dansk politik – fortalt med memes. Her får du dagsaktuelle nyheder og er samtidig sikret et kæmpe grin. De samler sjove memes og videoer fra private profiler og deler og laver selvfølgelig også selv noget gak af og til. Siden er tværpolitisk, så uanset hvem du ‘holder’ med, kan du more dig på andres og dit eget partis vegne/bekostning. Forleden oploadede de en video, hvor du kan se, hvordan politik ville se ud som reality-tv. Jeg var helt færdig over klippet. Se med her:

  • Er du typen, som stener en time eller to helt almindelig flow hver aften, så er der også den mulighed at tune ind på Natholdet. Konceptet er efterhånden relativt kendt, og jeg synes niveauet er højt og hyggeligt. Alternativt er min favorit Quizzen – med Signe Molde. Hun er vist ikke helt lige så kendt, men hun er satme sjov og har før arbejdet sammen med Anders Lund Madsen. Det betyder i min verden, at så man må være temmelig sej :D. Hvis du ikke tror mig, så tag et kig i hendes indlæg i Euroman fra forleden eller se med her, når hun snakker ‘sex sælger’ med sin datter

 

  • Den sidste mulighed, hvis du vil holde dig minimalt opdateret og ikke falde i søvn samtidig, er ved at tænde for Radio 24/7s korte radioavis med den meget alternative Kirsten Birgit, der leverer morbide og over grænsen lammetæver til alle, der nærmer sig at sige noget uigennemtænkt, eller hvis der er sket besynderlige ting, som resten af os måske ikke har studset over endnu. De har også en facebookside, men gør dig selv en tjeneste og høre et program eller to 😀

Jeg bruger selv den nok lidt mere kedelige udgave med en morgenmail fra Berlingskes Politiko, men kan alligevel ikke undvære de tre ovenfor – Det er sku bare lidt federe, hvis vi kan gøre lidt grin med os selv og hinanden 🙂

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#makeDonaldDrumpfagain