Den dag kvinderne overtog Børsen

#makeDonaldDrumpfagain

Nu begynder primærvalgene i USA for alvor at spidse til! Hvem jeg før på bloggen har omtalt som en kæmpe tegning af en kandidat har med skræk og løgne formøblet sig op i spidsen af det republikanske kandidatfelt. Efter Super Tuesday, som er dagen hvor flest stater stemmer samtidig om deres kandidater for hvert parti, er det nemlig meget sandsynligt, hvis ikke stensikkert, at det bliver en præsidentvalgkamp mellem Hillary Clinton og hentehårsmilliadæren.

Det er selvfølgelig Donald Trump, jeg taler om!

Der blev endeligt sat (sjove) ord på mine frustrationer over hans (åbenbart) succesfulde kampagne, da John Oliver forleden i sit show lancerede en kavalkade af Trumps usammenhængende propaganda, vanvittige karakter og fejlagtige postulater. Faktisk satte Hr. Oliver et helt aftenshow af til at fortælle et par sandheder eller to om den giftige herre.

Derfor vil jeg også lige dele herligheden med jer. Jeg kan afsløre af Donalds rigtige efternavn er Drumpf. JA du læste rigtigt!!

Se med her:

Hvis du vil gøre det lidt sjovere at følge med i valget, så kan du spice din chrome-browser op med en drumpfinator, som erstatter alle Trump med Drumpf.. Og det er jo på sin plads, når det er det manden hedder 😉

 

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag kvinderne overtog Børsen