Hvem har brug for en ny sæson af House of Cards, når...

Den dag kvinderne overtog Børsen

Jeg bliver gang på gang skudt i skoene at være en skabsfeminist, men holder stædigt fast i, at det ikke er tilfældet. Hvad jeg til gengæld ikke kan fraskrive mig er forkærligheden for stærke kvinder. Det er også derfor, at jeg har meldt mig som en del af styregruppen i Head Over Heels.

I lørdags afholdte vi vores 2. arrangement med godt 50 tilmeldte. Ambitiøse borgerlige kvinder med lyst til at bruge hele dagen i hinandens selskab. En røvfuld snak og solide faglige indspark krydret med efterfølgende mad og vin, synes vi selv var oplægget til en dejlig dag..

Det blev i min optik en fed dag om den moderne magtfordeling, og jeg synes det er så blæret at kunne være med i spidsen for et netværk, hvor vi forsøger realtivt uprætentiøst at skabe nogle rammer, der skiller sig ud.

Som billederne viser havde vi besøg af Mikkel Faurholdt, som har en lang karriere indne for Public Affairs og politik, Naja Nielsen, som bla. stod i spidsen for DRs valgdækning og Peter Loft, der er tidligere departamentschef. Det var tre vinkler som gav en masse nye input, ikke kun til mit speciale (om politisk krisekommunikation på sociale medier), men også til brug i mit arbejde.

Jeg endte min aften – lidt for sent – på Toga 😀

1

2

Freja - www.frejafokdal.dk - og jeg kunne ikke styre indtaget af teboller med smør XD

Freja – www.frejafokdal.dk – og jeg kunne ikke styre indtaget af teboller med smør XD

Engang var det udelukkende mænd, der færdes i Børsen.. dI lrødags slog vi endeligt fast, at det er slut med det ;)

Engang var det udelukkende mænd, der færdes i Børsen.. I lørdags slog vi endeligt fast, at det er slut med det 😉

12800173_1332358813457968_3859040455792286209_n

-. Følg mig på Instagram .-/-. Følg mig på twitter .-/-. Skriv til mig .-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har brug for en ny sæson af House of Cards, når...