Drømmeringe til mit forår #2

#lederensGPS – Gå-hjem-møde med Astrid Haug

Det er ikke nogen hemmelighed, at sociale medier interesserer mig. Ikke bare fordi jeg tjener mine penge ved at rådgive om det. Heller ikke fordi jeg har valgt, at mit speciale i store træk skal handle om det. Men mest fordi sociale medier er så tosset nærværende i alles dagligdag, og det er gået hen og blevet både en herlig og meget farlig fylder i vores hverdag. en ting vi alle har itlfælles at stene omkring mindst en 10 gange om dagen.

Derfor er det goså møgvigtigt at gå lidt op i, synes jeg.

Det førte mig til gå-hjem-møde i min fagforening Kommunikation og Sprog forleden, hvor Astrid Haug underholdte og berigede is med hendes input til, hvordan man som kommunikationsmedarbejder eller rådgiver kan udvikle sin leders (og sin egen) gps på sociale medier.

Oplægget hedder Lederesn gps til sociale medier, og jeg vil absolut anbefale til alle, der arbejder med SoMe at forsøge at komme afsted til sådan et. Ikke kun fordi der var lækre bolsjer, sandwich og kaffe, men fordi det virkelig gav nogle gode bullets til at tale med sin chef eller sin kunde om måden man går til sociale medier på og ens motivationer for at være der.

De fleste tror at det er oplagt at være til stede på alle platforme, fordi det er alle de andre, og det er rigtigt, det ville da være nemt. Men hvis ens leder eller ressourcerne i organisationen ikke er til at styre indsatsen på de forskellige platforme.

Og så var jeg filme også så heldig at vinde en udgave af bogen selv, som jeg har tænkt mig at dele med min veninde C, som også var med 🙂

twitter

/- Følg mig på twitter -/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmeringe til mit forår #2