Netværk: Ambitiøse og seje kvinder

Drømmeringe til mit forår #1

En dag som i dag hvor solen skinner, kan jeg næsten glemme at de fleste dage lige i øjeblikket er grå. Derfor er jeg gået i forårsmode og besluttet at det rigtige forår er lige på trapperne. Det betyder en række af lækre ting, som vi skal fundere videre over i senere afsnit, men først har jeg fundet lidt bling, som i den bedste af alle verdener, lander på mine fingre snarest 🙂

guldringe

/- Øverst venstre: Guldring med sort diamant fra Sarah og Sebastian, 10.822 kr. -/

/- Øverst højre: Simpel trykket guldring. Findes i både guld, rosa guld og oxi, 900 kr. -/

/- Nederst venstre: Nimbus guld fra Sarah og Sebastian, 2.836 kr. -/

/- Nederst højre, Queen of Hearts sta med akvamarin, 7.800 kr. -/

Ringene fra Sarah og Sebastian har et mix and match element, som jeg synes rigtig godt om, hvor de fx med de to her kan lave en lille sol. Synes det er møgsmukt altså..

nimbusplus

Måske er de lidt dyre til forårsfest, men så kan jeg jo som minimum ønske mig dem til andre specielle lejligheder XD. Mest af alt er det nok drømmen om ægte forår, der knitrer i mig. Det er som om mine D-vitaminer ikke rigtigt slå til mere. Jeg vil have sol….NU!

Godt jeg kan overspringshandle fra det grå speciale med at kigge på tur til Paris. Fik en tur af mine familie i julegave – og mere om den senere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netværk: Ambitiøse og seje kvinder