Værd at følge på insta: Politik

Netværk: Ambitiøse og seje kvinder

Det er sjældent jeg holder mig for fin til at skamrose talentfulde kvinder, og for nyligt er jeg blevet en del af en styregruppe for et nyt netværk, hvor der simpelthen er en overflod af talentfulde og ambitiøse damer! Så i dag er ingen undtagelse…

HoH

Navnet  er Head over Heels – et netværk for ambitiøse, borgerlige kvinder, og hele konceptet er strikket op omkring, at vi skal holde nogle seminarer/konferencer og lære hinanden at kende – helst også over noget god mad og noget vin efterfølgende.

Det adskiller sig fra mange andre netværk ved at være politisk og henvendt kun til borgerlige kvinder. Ikke fordi, der er noget i vejen med at have en anden politisk overbevisning, men fordi det kan være rart at mødes med ligesindede ikke kun karrieremæssigt, men også politisk.

Mange af os af ved at være godt oppe i 20’erne og har trådt vores barnesko ud i ungdomspartierne, men fakitsk er flere og flere uden politisk baggrund begyndt at melde sig på banen – Det er super fedt! I skrivende stund er vi over 300 😀

Hvis det lyder som noget for dig også, så vær ikke for fin til at skrive til mig. Vi vil altid gerne have flere med. Vores næste arrangement er d. 27. februar og handler om den moderne magtfordeling. Det bliver afholdt hos Dansk Erhverv, Børsen og efterfølgende spiser vi på restaurant Umage.

Kravene er at du er kvinde, borgerlig og over 20 år.

// Sara

-. Følg mig på Instagram .-

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værd at følge på insta: Politik