Hårde ? og udensomssnak!

Lykken ved at være studerende …

Jeg snegler mig gennem mit speciale, og dagene minder mig om, at lige om lidt – faktisk om maks. 5 måneder(!!), skal jeg have fundet mig et fuldtidsjob og så til evig tid (måske) er lønslave med arbejdstid fra 9-17..

Faktisk glæder jeg mig, fordi jeg stadig håber inderligt på at få et vidunderjob, hvor det giver mening at stå op på pletten hver morgen. Men som jeg sidder her i min morgenkåbe kl 10.30 efter en svingom med morgenkaffen til tonerne af Justin Bieber, er der alligevel noget ved studielivet, jeg kommer til at savne.

frihed

Frihed til at stå op kl 10,11, eller 12 og uden at have dårlig samvittighed.

Frihed til at skrive sine opgaver kl. 3 om natten, hvis det er der dagens kaffeindtag begynder at virke.

Frihed til at tage på spontan bytur en tirsdag og sove hele dagen væk onsdag.

Frihed til at have pyjamas på HELE dagen, fordi alle ved, at bukser og bh’er er djævlens værk.

Frihed til at  overspringshandle med en sæson af Girls (det kan faktisk være meget inspirerende!)

Frihed til at drikke kaffe med din yndlingskaffedate i 3 timer, fordi du bare kan indhente det senere.. *as if*

Så selvom mit fremtidige job sikkert bliver det sejeste, er der altså stadig nogle friheder, jeg kommer til at savne at kunne tage mig – måske har jeg endda glemt nogle? 😀

2 kommentarer

 • Åh du har ret! Jeg arbejder lige nu fuldtid, men skal læse kandidat efter sommerferien, og jeg glæder mig så meget! Fuck pengene, jeg vil bare sove længe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   PRÆCIS.. Min kæreste kigger også misundeligt på mig hver morgen. Der er jo vitterligt ikke noget bedre, end når man kan ligge og gasse, indtil morgenkaffen presser sig på 😀 Du bliver SÅ glad for det..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårde ? og udensomssnak!