Intellektuel krise!!

Du ved, du er ved at blive gammel, når….

Vi kender allesammen følelsen af, at tiden går lidt for hurtigt.. I mit hovede føler jeg mig stadig som en på 20, men oftere støder jeg ind i virkeligheden og finder ud af, det er en kæmpe fed nødløgn.. Læs med om du kan genkende nogle af tingene…

happyhour

Du ved du er ved at blive gammel, når

– du er begyndt at sætte filtdutter under dine spisestole, så de ikke ridser gulvet. Det ser så frygteligt ud med ridser og er ærgerligt dyrt at bruge penge på i utide.

– Justin Timberlakes ‘Sexyback’, Shakiras ‘Hips don’t lie’ og Beyoncés ‘Single Ladies’ er at finde på en ‘Oldies but Goldies’ liste på Spotify. WTF…

– du altid har indkøbt panodil og en dåsecola til morgendagens arbejdsdag, skulle der være røget et glas vin for meget ned under middagen aftenen inden.

– du tager dig selv i nysgerrigt at studere tilbudsavisen for spotvarer, så du kan planlægge ugens indkøb. Hvem elsker ikke, når der er vaskemiddel eller urtekram på tilbud?

– du selvsamme dag bliver uforholdsmæssigt fornærmet over dårlig køkultur i Netto. Hvis man har for travlt til at stå i kø, så skulle man måske være gået et andet sted hen og bruge sin søndag!

– du forskrækket træder til side, da en fremmed siger “pas på damen” – indtil det går op for dig, at du ér damen og kommentaren er til hans børn

– du en stille tirsdag eftermiddag endegyldigt slutter fred med, at tøjvask også betyder at lægge sokker sammen (!!!!)

– sætningen ‘Ej, vi kan også tage i byen?’ for evigt erstattes af striksokkehygge på sofaen med X-factor og Just-Eat.

– Justin Bieber først er blevet et fænomen, du anerkender efter hans sidste album. (Og gør du stadig ikke, så skal du lige tage dig sammen og få det hørt)

– du har opgivet at følge med i, hvor mange Madklubben restauranter, der er åbnet i København og heller ikke har tænkt dig at besøge dem allesammen.

– du er ligeglad med, at Kaffix sælger kaffe til under en tyver, bare du kan få lov at sidde på den café, du plejer, det sted du plejer, med det stik du plejer… I fred.

– du for alvor er begyndt at overveje, hvornår du skal til at anskaffe dig de katte der.

– dine næste 5 sociale arrangementer enten er en dåb eller et bryllup, og dit newsfeed efterhånden ligner et bryllupskatalog.

– du stadig har tømmermænd efter arbejdets fredagsbar om mandagen, og mistænker en madsforgiftning, fordi du simpelthen ikke synes, du drak så meget.

– du spørger din veninde om hjælp til denne liste, og hun foreslår ”du har stadig tømmermænd om mandagen, efter at have været til fest om fredagen”, og du tænker ”what, har alle ikke det?’

– du synes dit hår er ved at være liiiige lovlig langt og overvejer en fiks kort frisure. Victoria Beckham kan rocke en page, så kan du vel også, ikk?!

//

4 kommentarer

 • Rikke

  – eller du læser stor nyhed om at en eller anden reality stjerne, som du ikke aner hvem er, ‘s frisør, som du heller ikke aner hvem er, er kørt til skadestuen midt under award show for at få fjernet en uønsket genstand i den nedre del af kroppen – og du bliver forarget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hahah, ja det er rigtigt. Hele det reality show i går tror jeg går under kategorien af ting, jeg ikke længere får andet en måbende miner over, når jeg læser om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Præcis. Jeg tænkte faktisk; shit jeg er blevet gammel. Verden går videre i en retning, jeg ikke forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneMarie

  Lige nøjagtig sådan er det, siger en der fylder 61 Idag , og det er kun blevet værre år for år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intellektuel krise!!