Dåb - skal, skal ikke?

Intellektuel krise!!

Mit intellekt led et enromt knæk forleden, da jeg stødte på overskriften: 14 Highly Intellectual Jokes You Probably Won’t Understand.

Det skyldes helt simpelt, at jeg ikke fatter alle 14 jokes – som i, jeg fatter måske 4 af dem. Sindsyg måde at starte min første seriøse specialeuge på!!!

hund høne termo

For at trøste mig selv har jeg overspringshandlet med min skønne veninde Cecilie og en masse lækker kaffe 🙂 Så må jeg lige tage revanche på specialet i morgen!

4 kommentarer

 • Melisa

  Held og lykke med det også, og mange tak 🙂
  Håber da det lykkedes dig at få dig selv sat i gang. Intet værre end når man sidder fast og ikke lige kan finde gejsten til at rykke sig. Jeg har nærmest ikke haft noget der tilnærmelsesvis kan minde om pauser fra Uni. Dagene går med læsning læsning og jep mere læsning. Ren luksus at være studerende XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Der er heldigvis kommet lidt mere skub i tingene de sidste dage – Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Forstod langt størstedelen af dem, men tvivler dog på at det kan være behjælpeligt til min eksamen her på fredag :sweat_smile: :satisfied:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Arhmen nej, nok ikke – men man har da lov at håbe 😀 Og pøjpøj med den!! Jeg forsøger virkelgi at tage mig sammen til at gå rigtigt i gang med specialet. Det virker bare så vanvittigt langt ude i fremtiden O:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåb - skal, skal ikke?