Bomme eller ej... Vi elsker vooores velfærd

Overgreb er ALDRIG din skyld!

Nytårsaften antastede omkring 1000 mænd ca. 90 kvinder i den tyske by Köln. Har du scrollet bare en halv netavis igennem, kan det heller ikke være gået din næse forbi. En handling, der understreger, at kulturers syn på kvinder stadig er meget forskellige og i nogle kulturer decideret skræmmende.

Nu har Kölns (kvindelige) borgmester så været ud med et par gode råd til…. Hold nu fast…. kvinderne, der blev udsat for overgrebbene om at holde en armslængde til fremmede mænd….

En efter min mening fuldstændig malplaceret kommentar, som efter sigende var (meget dårlig) improvisation til et pressemøde. Desværre er hun med udtalelsen med til at skabe en kultur, hvor vi bebrejder offeret frem for gerningsmanden.. I min optik usmageligt, selvom jeg tvivler på, hun gjorde det bevidst.

Hvis vi ikke kan færdes i samfundet med tillid til medmennesker, og hvis det fejler, vores retssamfund, hvad har vi så egentlig? ….

For at komme den stakkels kvinde til undsætning, må jeg derfor dele disse fine tips for at undgå seksuelle overgreb i fremtiden. Jeg kan afsløre, at det ikke lægger op til, at kvinderne skal ændre deres adfærd!!

12510293_1121563377894477_4703051966942186385_n

Tak til Camilla-Dorthea for at dele det rammende billede med verden og mig 🙂

Læs alt om overgrebbene og sagen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomme eller ej... Vi elsker vooores velfærd