Året, der gik på hæld....

Når jeg vågner i morgen, så …

Ja, det er nytårsforsæt vi skal tale om… Hvad sker der for, at vi hvert år føler et behov for at sætte helt urealistiske mål?! Som om vi helt bevist lige vil starte året med sidst i januar at have dårlig samvittighed, vi lovede os selv – og endnu værre måske andre…. SUK…

Det er ikke en modstand mod ønsket om at leve sundt, tabe sig, lære eller opleve noget nyt, jeg harcelerer over her.. Det er de gigantiske luftkasteller. Hver gang vi bilder os selv ind, at vi skal noget, og ikke bare sådan til husbehov. Nej, vi skal skrue helt op, så det kræver vores fulde opmærksomhed og koncentration i hverdagen for at gennemføre det…. ÅH…

bart-simpson-generator

I erkendelsen af denne ekstreme tendens har jeg ingen nytårsforsæt i år. Til gengæld gik jeg efter nytårsaften havde lagt sig ned og handlede. Jeg købte nogenlunde sunde ting. Bagefter spiste jeg nogenlunde sund frokost, gik en nogenlunde lang tur, ryddede nogenlunde op i hytten.

Efterfølgende var jeg glad.. Ikke fordi noget af det ovenstående havde min synderlige opmærksomhed i gerningsøjeblikket, men netop det modsatte. Fordi jeg kun købte, spiste og lavede de ting, jeg havde lyst til – også de mere usunde, mindre fornuftige eller tilmed dovne af slagsen. I stedet brugte jeg min energi og tankekraft på noget andet.

….

Jeg sidder i sofaen med min te og dyne og ser netflix.. Det skal jeg resten af dagen, og det er okay. Ikke fordi jeg på mandag skal gøre noget godt igen som en form for aflad
, men bare fordi det er okay 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året, der gik på hæld....