Obligatoriske (nytårs)kriser

Året, der gik på hæld….

Det er nærmest obligatorisk, ja blasfemisk, ikke at bruge tiden de her dage til at spekulere lidt over året, der er gået på hæld.. Egentlig er jeg også ret stor fan. Disse dage på året har oftest ført store reflektioner over mit sidste år og endnu større ambitioner over det næste med sig. Og forventningens glæde er jo som altid den største 😉

2015 viste sig at byde på temmelig mange aktiviteter for mit vedkommende.

Det frivllige liv på farten …. til Zambia

De tidlige måneder var mit fokus på en tur til Zambia med DLDP – Venstres udviklingsorganisation. En kæmpe oplevelse det var! Turen var sat i stand, fordi jeg sammen med programlederen skulle afholde et seminar for 40 unge ungdomspolitikere. Jeg har i sin ttid været med til at skrive en bog om struktur og organissering af et ungdsomparti, så på den måde passede jeg godt ind i det, projektet havde behov for. Seminaret skulle klæde dem på til at opbygge en demokratisk organisation med en valgt ledelse, faste strukturer osv.osv. Det endte med at lære mig ufatteligt meget om mig selv som underviser, og the Zambian way – Det skulle vise sig at blive gavnligt senere på året…. Udover seminaret havde vi tid til at se Victoria Falls, tage på safari mm. Vil du se et lille glimt af det van(d)vittige vandfald, så se med 🙂

zambiacollage

VALGKAMP

Hjemkomsten fra en vild oplevelse blev afløst af valgkampsforberedelser, og da valget endeligt faldt, var det oveni mine eksamener, så min skønne veninde C skal lige have lidt credit for at få mig hel igennem de tre uger.. Hvad er en kvinde uden en stærk kvinde bag sig (virtuel jubel)!!

Under valgkampen  lancerede jeg også min blog herinde. Havde aldrig regnet med, at jeg ville finde det så hyggeligt at dele mine tanker med verden. Men specielt også under valget blev det et åndehul. Jeg håber, det kan fortsætte sådan i 2016! Nu hvor jeg skal bruge det næste halve år på speciale, forventer jeg rigeligt tid til mere eller mindre filosofiske overspringshandlinger.

Men tilbage til valget, der skulle vise sig at ende ud i en ren V regering med Søren som Justitsminister. På den konto havde vi ikke noget at brokke sig over. Trods den massive tilbagegang for V over hele landet, så endte det alligevel godt. På den anden side endte DF som enorm magtfaktor for den førte politik med deres mange mandater.. Det er jeg knap så glad for.. Man er vel liberal….

Valgkampen skulle vise sig at blive den mest travle men også de bedste tre uger i mit år.

søren

Familieforøgelse og flytning

2015 blev også året hvor ikke kun min skønne veninde fik lille Konrad, men også min søster fik lille  Jens. Og ja, han er opkaldt efter min kæreste, hvad har bragt stor jubel i vores lille hjem – for svigerfamilien må virkelig være vild med en, hvis ens nevø får samme navn.. Ikk 😉

12483200_10153503313973500_914655660_o

Når vi bliver i familien, er det heller ikke til at komme udenom, at min ældste søster er flyttet fra Amager til Odense. For den lille familie med garanti en omvæltning, men det blev samtidig en større en for mig af slagsen. Da vi begge var endt i København voksede vores søskendeskab, og efter nogle måneder atter alene i København, m åjeg bare konstatere, at verden er lidt sjovere med lidt familie tæt på.. Godt der ikke er så langt til Odense 🙂

12442876_10153503314173500_1523604647_n

 

12483291_10153503313928500_351835449_o

Gak og løjer med Cille go Fuglen

madsthomsen

Min søde ven Mads og jeg på champagnecruise

titte

Booth Bicthes 😀

borgerlige damer

De borgerlige damer

bryllup

Joes bryllupsforberedelser


 

Den dersens karriere

Det eneste fornuftige at sige på denne front, er at jeg for første gang i mange år kun har to jobs og mit studie at se til. Nu går jeg mod et forår med specialeskrivning, og derefter er jeg en FRI fugl.. Det kan jeg jo vældig godt lide.. Indtil den dag det slår mig, at jeg med al sandsynlighed bliver lønslave ligesom alle andre. Forhåbentligt finder jeg mig ikke i det og hopper ud i nye eventyr 😛

12467796_10153503314168500_248814226_n

Mit mest brugte ansigtsudtryk i 2015 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obligatoriske (nytårs)kriser