Konfekt for dummies

Den sindsyge hentehårsmilliadær

Den amerikanske valgkamp er i gang! Eller det vil sige, de to store partier, Demokraterne og Republikaerne, er tyvstartet på primærvalgene, der faktisk først starter til februar.

I den forbindelse er det de her dage blevet helt umuligt at overhøre Donald Trump!

Desværre, vil nogen nok mene. I sine seneste udtalelser proklamerer han nemlig, at det er det mest oplagte i verden at lukke alle, hold nu fast, muslimer ude af USA til der er overblik over tingenes tilstand. Samtidig vil han gerne have Bill Gates til at lukke Internettet.

…. Normalt ville jeg tilføje et ‘said no one – EVER’, men nej, den er god nok!

Læs Det Hvides Hus reaktion på sagen

Egentlig har jeg aldrig haft noget mod Donald Trump. Jeg ved faktisk ikke så meget om ham, hvis jeg skal være ærlig. Har prøvet at ignorere denne før-før-valgkamp så længe som muligt.

Republikanerne har altid haft yderligtgående frontpersoner, og the Tea Party Movement, deres græsrodslignende groupiegruppe, har mange gange givet bl.a. islam og fri abort hårrejsende ord med på vejen.. Så troede egentlig ikke jeg ville lade mig chokere af en millionær med hentehår.

IMG_3503

Jeg håber ikke, Republikanerne ender med at bruge al tiden på at dysse ned på ham. Så har Hillary* da vundet inden kampen, ja endda inden primærvalgene, for alvor går i gang.

Nå, men nu hvor valgkatten er ude af sækken, kommer jeg nok til at pippe lidt med her og der om det amerikanske valg også. Jeg satser på det ikke kun bliver ren forargelse over Trump næste 😉

En ting er dog sikkert. Donald Trump er ikke det nye sort!

*Jaja, Demokraterne har ikke valgt hende endnu. Men det gør de! Også selvom min ven Nicolai kunne informere mig om, at den faktisk ikke er helt hjemme for den kære Hillary. Følg med her

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfekt for dummies