Konfekt for dummies

Julestemningen har på trods af eksamen også sneget sig stille og roligt ind på mig. Det kan man dog ikke umiddelbart se i mit hjem. Vi har nemlig ikke pyntet op til jul…
Jeg ved det, nærmest en synd.. Men det passer mig glimrende 🙂
Til gengæld får jeg altid en ekstra sød tand, når julen nærmer sig. Marcipan er blevet forbandet dyrt og nougat er ikke lige mig.
I stedet har jeg fikset noget andet.. Og det er møgnemt 😀
Du skal bruge:
- Mørk chokolade
- Bolcher (dem, du allerbedst kan lide)
- Et vandbad (gryde med vand i og en skål oveni det, til at smelte chokoladen)
- Almindelige plastikposer
- Et spækbræt
- Bagepapir
- En hammer (eller noget andet, der kan smadre bolcher)
Og så kan morskaben gå i gang. For det eneste du skal gøre er, at:
- Smage på bolcherne (bare lige for at være sikker på du stadig kan lide dem ;))
- Sætte vandet over, så det kommer op at koge
- Putte bolcherne i en posen og hamre dem til den størrelsekrymmel, du synes)
- Smelte chokoladen i vandbadet, mens du strækker bagepapir omkring et spækbræt.
- Fordeles chokoladen, som du synes på pladen.
- Drysser bolcherne over chokoladen i den mængde, du synes
Nu kan du så enten dække toppen med chokolade også, rode det hele rundt til små kugler(det sviner ok meget :D) eller lade det tørre og størkne i køleskabet i mindst to timer.
E Voila !!
Nu er billederne lidt slørede pga mit slidte mobilkamera – MEN jeg garanterer, det smager godt, og jeg hyggede mig megameget i går aftes med at lave det 🙂
Ingen kommentarer endnu