EU stormen

Konfekt for dummies

Julestemningen har på trods af eksamen også sneget sig stille og roligt ind på mig. Det kan man dog ikke umiddelbart se i mit hjem. Vi har nemlig ikke pyntet op til jul…

Jeg ved det, nærmest en synd.. Men det passer mig glimrende 🙂

Til gengæld får jeg altid en ekstra sød tand, når julen nærmer sig. Marcipan er blevet forbandet dyrt og nougat er ikke lige mig.

I stedet har jeg fikset noget andet.. Og det er møgnemt 😀

IMG_3507

Du skal bruge:

  • Mørk chokolade
  • Bolcher (dem, du allerbedst kan lide)
  • Et vandbad (gryde med vand i og en skål oveni det, til at smelte chokoladen)
  • Almindelige plastikposer
  • Et spækbræt
  • Bagepapir
  • En hammer (eller noget andet, der kan smadre bolcher)

Og så kan morskaben gå i gang. For det eneste du skal gøre er, at:

  1. Smage på bolcherne (bare lige for at være sikker på du stadig kan lide dem ;))
  2. Sætte vandet over, så det kommer op at koge
  3. Putte bolcherne i en posen og hamre dem til den størrelsekrymmel, du synes)
  4. Smelte chokoladen i vandbadet, mens du strækker bagepapir omkring et spækbræt.
  5. Fordeles chokoladen, som du synes på pladen.
  6. Drysser bolcherne over chokoladen i den mængde, du synes

Nu kan du så enten dække toppen med chokolade også, rode det hele rundt til små kugler(det sviner ok meget :D)  eller lade det tørre og størkne i køleskabet i mindst to timer.

E Voila !!

IMG_3508Nu er billederne lidt slørede pga mit slidte mobilkamera – MEN jeg garanterer, det smager godt, og jeg hyggede mig megameget i går aftes med at lave det 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EU stormen