Radiodebut på P1 om mine æg

Kan shopping gøre mig rask?

PicMonkey Collage

Efter flere dage i det jyske – jeg har været i Lalandia med mine søstre og deres familier, tro det eller ej – er jeg draget mod Viborg til mine forældre. Alle dage har for mit vedkommende budt på en ordentlig omgang forkølelse. Nærmest en tradition når jeg har mulighed for at slappe lidt af, at der liiige skal følge en lille forkølelse og febertræthed med i puljen.

I ånden heraf besluttede min mor og jeg, at jeg hellere måtte få lidt luft. Det endte hverken værre eller bedre, end at jeg fik set indersiden af et par klæderum og vupti, så havde jeg tre nye lækre stykker tøj 😀

Buksedragten har smilet til mig i en lille måned og en billig sag fra H&M. Ramt af spontanitet blev jeg NØDT til også at have den stribede med, fordi den passer helt absurd godt til min mørkeblå Ganni-nederdel. Til 80 kr. SERIØST!

Det sidste lækre produkt i denne omgang er den første turtle-neck, jeg har fået mine fingre i. Den er fra Modström og er overbevist om, at de lodrette striber kommer til at gøre alt for efterårsmavsen, når jeg skal gå rundt og flotte mig;)

Jeg blev ikke rask af det, men hvem kan ikke bruge lidt ekstra lækkert i skabet!!

Buksedragt // Turtle-neck // Navystriber

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Radiodebut på P1 om mine æg