Når kærligheden er større end alt det andet..

I får ikke Nørrebro!

I weekenden var jeg selv hjemme til et brag af en fødselsdagsfest for min smukke og skønne mor. Som jeg scrollede gennem mit newsfeed søndag blev det dog klart, at København ikke har sovet, mens jeg har solet i kolonien.nørrebro

Fascistlignende kræfter ødelagde lørdag nat butikker og gader på Nørrebro. Under navnet, der lovede glad gadefest, reclaimeede de, ifølge dem selv gader ved at smadre alt omkring og kaste molotovcocktails efter politiet.

Jeg ved egentlig ikke, hvad fanden de bilder sig ind?! Bevægelsen siger de vil udrense (!!) for kapitalister og andre ikke-tolerante eksistenser fra deres Nørrebro……

Her taler de tolerante, må jeg forstå!

Det skriger til himlen, at den yderste venstrefløjs dobbeltmoral lever i bedste velgående. “Vi vil et mangfoldigt, tolerant, solidarisk Nørrebro” betyder nærmere at udelukke alle med et andet take på livet end gruppen selv. De er tilmed villige til at udøve vold mod mennesker og deres levebrød for at udleve denne rebelske fantasi mod det etablerede… At gruppen ikke fatter sin egen intolerance er mig en gåde.

I får ikke lov at tage Nørrebro. I har ikke fortjent det!

// Læs om episoden her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærligheden er større end alt det andet..