Maltaminder ...

Bryllupskuller!

Men aner jo ikke før det rammer en, men lige så stille og roligt begynder diverse par  i min omgangskreds at blive forlovede og gifte sig.. Jeg tæller dagene til den første baby indfinder sig i selskabet…

Den kommende weekend står den på slotsbryllup. Et tre dages slotsbryllup for at være mere præcis. Min skønne veninde Johanne, som jeg mødte en kold efterårsdag på Gram Efterskole, har nu fundet en herlig og kærlig mand, som hun har sagt ja til at tilbringe sit liv med, da han friede i oktober-ish sidste år.

En helt igennem skøn fortælling om to smukke sind, der har fundet hinanden. De kan noget helt specielt sammen, der gør mig ovenud glad at se på. Inden længe erobrer de verden – det er jeg faktisk ikke i tvivl om faktisk.

Jeg ser frem til brylluppet af mange årsager

1. Vi skal være på et slot i tre dage – SINDSYGT!

2. Vi skal fejre kærligheden mellem to mennesker i tre dage – VANVITTIGT!

3. Vi skal spise lækker mad i tre dage – FRYD!

4. Vi skal have pænt tøj på i tre dage – WIN!

Ja, så der er altså mange ting at glæde sig over ved denne spektakulære begivenhed. Jeg skal være brudepige, så der har også været lejlighed til lidt shopping i den forbindelse. Nu håber jeg at den passer, selvom det er en L, OG at den når at komme inden bryllupsklokkerne ringer.. Den er fra Stine Goya, og hvad billedet ikke viser så tydeligt, er de sarte prikker i stoffet.

hvidkjole

Off-White kjole fra Stine Goya på udsalg til 390kr. – Find flere smukke kjoler på Boozt.dk og Zalando.dk, hvor jeg scrollede rundt.

 

Egentlig er et bryllup jo en ret oldnordisk tradition, men den lille flig af borgerlighed, der gemmer sig i mig, tudbrøler, når to mennesker siger ja til at tilbringe livet sammen..

Det skal nok også ende sådan denne gang.. Og jeg glæder mig 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maltaminder ...