Ungdomspolitikerens anatomi

Din tro er din!

Esben Lunde Larsen revses lige nu for at være troende kristen. For hvordan kan man dog være udpeget videnskabsminister, hvis man tror på Gud….

Jeg er målløs over, hvordan ellers minoritetselskende horder af folk, der normalt tilbeder frihed til at flippe rundt, praktisere religion i fred og elske hvem man vil, lige pludseligt har brug for at sætte spørgsmåltegn ved Esben Lundes evner som minister pga. hans tro..

Mine damer og herrer – manden har en ret, der er særligt sej og ikke må tages for givet – retten til at tro på, lige præcis, hvad han gerne vil. At sammenligne Esben med en pyroman, der skal passe en brandstation er respektløs og vanvittigt diskriminerende

Hvis logikken skal konsekvensrette alle ministerier, kan man så heller ikke være ateist og kirkeminister?! Eller i en venstreorienteret verden mand og ligestillingsminister?! Eller vegetar og fødevarerminister?! Eller barnløs og børne og ungeminister?!

Friheden til at tro må aldrig krænkes – og det er altså uanset om man er kristen, muslim eller som jeg selv ikke rigtig ved, hvad jeg tror på!

kors

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ungdomspolitikerens anatomi