Rejseklar vol. 1

En farverig dom!

pride

Der er sket noget fænomenalt.. Noget, der ligger mig meget på sinde!

USAs højesteret slog i går fast, at homoseksuelle nu i alle 50 stater kan gifte sig lovligt. Den beslutning overruler altså alle andre staters eventuelle særlovgivninger på området.

Og hvorfor går jeg op i det?! Jeg er hverken amerikaner eller homoseksuel…

Jo, det gør jeg, fordi USA med den beslutning signalerer til hele verden, at regeringer skal blande sig langt udenom, hvem du gifter dig med. Du skal have frihed til at leve som du vil, lige så længe du ikke forstyrrer andres ret til det samme.

Det er simpelthen så enkelt og smukt – og det gør mig så glad, at homoseksuelle amerikanere ikke skal flove eller bekymre sig over at leve i en stat, der ikke anerkender og blander sig unødigt i deres privatliv.

Det er muligvis ikke en menneskeret at blive gift, men enhver har i min optik ret til at vælge sin partner, som de lyster 🙂

Det hvide hus fejrede det med PRIDE-farverne – En i min optik megasej gestus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseklar vol. 1