Stilhed i orkanens øje ...

10 ting jeg skal lave, når valget er slut

Det er temmelig fristende, specielt kl 07.15 om morgenen, at sige jeg glæder mig til valget er slut.. Men det gør jeg faktisk ikke. Som min kammerat, der også er kampagneleder skrev til mig lige for lidt siden: “Jeg glæder mig til at se resultatet” … Og SHIT det gør jeg også. 3 ugers vanvid, og så afgør en aften om pagnen kal poppes eller ej.

Hvis vi taber bliver det så antiklimatisk, at jeg næsten ikke orker det! Udover de forfærdeligt hånende kommentarer fra samtlige socialdemokrater jeg kender, så er der jo oceaner af tid til næste valg uendeligt langt væk…

Men jeg tror på blå blok vinder.. Jeg tror, danskerne har luret den 😛

10 ting

Når valget afsluttes, og det ville sige ca. 3 dage efter selve valgdagen (nogen skal jo pille de plakater ned), så er jeg til gengæld klar på at hoppe liiiige ned i tidspildefælden. Faktisk så meget at jeg er ved at lave en liste over ting, der skal ske! Hvis I har flere gode bud, hører jeg dem gerne.

Jeg skal:

1. Sove i en uge.

2. Ikke glippe flere af solens stråler, fordi jeg står med røven i vejret på en bro og stripser plakater fast.

3. Spise frokost to gange hver dag, som kompensation for alle de gange den glippede i valgkampen.

4.  Stirre ud i luften … Længe ….

5. …….

6. Slukke min telefon.

7. Bestille rejse til et sted med azurblåt hav, en meget blød seng og uden wi-fi.

7. Sætte min mail på auto reply.

8. Se netflix

9. Stirre lidt mere …

10. Måske, og kun måske forberede mig i god tid til min sidste eksamen.

Tænker det må være prototypen på en to-do, når stemmerne er talt op… Shit jeg glæder mig..

Husk iøvrigt lige at stemme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed i orkanens øje ...